Rode lippen | de klassieker

Rode lippen | de klassieker

“Voor de eerst blog dacht ik
gelijk aan de meest basic
make-up die je je als vrouw
kunt voorstellen: rode lippen!”

Oma droeg het, je juf, je moeder, je tante en er is een moment gekomen dat je dit zelf bent gaan proberen:)! SuperBoost geeft een dat beetje rood je vrouw-zijn. Rode lipstick is zo oer blijkt wel uit het feit dat het geassocieerd wordt met sex, voortplanting en vruchtbaarheid. Mannen hebben zo hun eigen kijk tegen vrouwen met rode lippenstift. Die interactie, dat is voor mij natuurlijk wel een deel van het doel. Je draagt rode lippen voor jezelf, maar natuurlijk ook om je eigen uitstraling kracht bij te zetten voor naar een feestje en tijdens je werk.

Mooi voorbeeld vind ik is Mariyn Monroe, sex icoon en rode lippenstift draagster #1! Rood is los van de trend, alhoewel ik rode matte lippenstift op het moment absoluut het mooist om te dragen, maar je zal nooit over of underdressed zijn met rode lippen.

 

Tip voor de mooiste kleur rood bij jouw type huid:

 Felrood voor lichte huidskleur

Koraalrood voor licht gele huid

Steenrood voor medium huidskleur

Rozeroos voor een olijfkleurige huidskleur

Paarsrood voor chocolade huidskleur

Kersenrood voor koffiekleurige huidskleur

 


“Wist je dat matte Lipstick langer goed blijft zitten dan glanzende?!” Chrissy

[Ideaal voor naar werk dus! Wel zo zakelijk;)!]

 

WEET WAT JE KIEST!

Matte lippen maken je lippen smaller!
Glanzende lippen maken je lippen VOLLER!
Glossy lippen maakt je jonger!

Geen reactie's

Geef een reactie