Highlight Yourself!

Highlight Yourself!

Ik ben helemaal weg van contouring! Het is niet meer weg te denken in de visagiewereld. Beauty icoon Kim Kardashian heeft contouring echt op de kaart gezet. Contouring bestaat uit shapen (donker) en highlighten (licht). Door met licht en donker te werken kun je delen in je gezicht benadrukken of juist afzwakken voor een mooier geheel. In vertel je graag wat meer over de highlight stick.

“Een glanzende highlighter is voor een glamourous look geweldig, maar ook om je natural look spannender te maken!”

Een highlighter gebruik je om accent te leggen op delen van het gezicht die je naar voren wilt brengen. Een populaire plek voor de highlighter is onder de ogen. Je krijgt hierdoor een frisse uitstraling en het maakt de ogen sprekender. Een highlighter kun je ook zetten op het voorhoofd, onder de wenkbrauwen, op de jukbeenderen, op de neusbrug, boven de lippen en op de kin. Voor de meeste delen in het gezicht zou ik kiezen voor een matte highlighter. Kim Kardashian gebruikt vaak een glanzende highlighter op haar jukbeenderen; prachtig! Onder de wenkbrauwen is zo’n highlighter ook erg mooi.

Het verbeterd je uitstraling door te maskeren, integendeel je accentueert je prachtige details. Het is in het misschien even oefenen, maar dat maakt het des te leuker om creatief tot een stralend resultaat te komen. Je hebt met de Golden Rose Highlight stick wel de mazzel dat het in een stick-vorm is, gemakkelijk en precies aan te brengen dus!

 

Wist je dat je zelfs je decolleté kan highlighten?!

Check de video hier.

Geen reactie's

Geef een reactie