Je wimpers in 3D!

Je wimpers in 3D!

Een van de leukste make-up items om te gebruiken vind ik mascara. Ik ga de deur niet uit zonder een laag mascara op mijn wimpers. Ik hou van donkere en volle wimpers die niet aan elkaar kleven. Golden Rose heeft een aantal mooie mascara’s in haar assortiment. Ik was erg benieuwd naar deze mascara: Golden Rose Fantastic Lash 3D Mascara. De naam beloofd wat.
Testen maar!
Ik heb redelijk dikke wimpers en daarom kies ik vaak voor mascara’s met een dikkere borstel. De Golden Rose Fantastic Lash 3D Mascara heeft een vrij dunne borstel waar minder mascara aan blijft zitten. Dit werkt voordelig op mijn wimpers, de wimpers blijven mooi gescheiden en het klontert niet. Ik hou zelf van een flinke laag mascara, maar als je het dun (eenmalig) opbrengt blijft het resultaat naturel. 
De Fantastic Lash 3D Mascara kleurt de wimpers goed zwart, ze lijken een stuk langer maar blijven wel zacht en soepel. 
 
Golden Rose beloofd met deze mascara een spectaculair resultaat te bieden met 100% vollere, langere en gekrulde wimpers. Nou, ik moet zeggen.. hier ben ik het wel mee eens!
Ik vind het een hele fijne mascara. De kleine borstel was nieuw voor mij, maar het effect is er niet minder om. De mascara blijft de hele dag perfect zitten, hij loopt niet uit, mijn wimpers buigen niet en hij veroorzaakt geen klontjes. Ik ben fan! 
Geen reactie's

Geef een reactie