Snel een mooie egale look!

Snel een mooie egale look!

Dé rage van het moment! We willen allemaal een mooie en egale huid hebben, dat is namelijk de basis voor een mooi aangebrachte make-up. Sommige dames zijn van nature gezegend met een egale huid, andere dames kunnen hun hart ophalen met BB cream van Golden Rose make-up. Zeg maar gedag tegen puistjes, oneffenheden en andere kwaaltjes, de BB cream van Golden Rose lost het allemaal op in een handomdraai. Maar wat is nu eigenlijk BB cream en waar komt het vandaan? Dat leg ik je in deze blog graag uit. 
De Golden Rose BB cream is een ‘alles-in-1’ crème. Het is een moisturizer, sunblock en een foundation. Een BB cream verzorgd je huid, hydrateerd, beschermt tegen de zon en camoufleert oneffenheden. De eerste BB cream werd door de dermatoloog Christine Schrammek in Duitsland ontwikkeld. Na behandelingen gebruikte ze deze substantie om de huid van haar patienten te beschermen. In de jaren ’80 werd BB cream op de Koreaanse en Japanse markt geïntroduceerd en was daar meteen een groot succes. Vooral Korea heeft zich daarna beziggehouden met het ontwikkelen van BB creams. BB wordt uitgelegd als ‘beauty balm’ of ‘blemish balm’.

De laatste jaren zijn ook in Europa veel BB creams verkrijgbaar en sluiten de tinten naadloos aan op onze huid. Welke crème bij jou past zal afhangen van jouw huid en jouw levensstijl. Sommige crèmes beschermen minder goed tegen de zon en niet alle soorten zijn even dekkend. Voordeel van de BB cream van Golden Rose make-up is dat deze wat lichter (in gewicht) is dan een foundation, en hij blend wat natuurlijker met je huid.

 BB cream is erg fijn in de zomer! Vaak is een foundation dan veel te ‘zwaar’. Dat staat niet alleen heel onnatuurlijk op het terras of in je bikini maar voelt vaak ook oncomfortabel. Een BB cream is een stuk prettiger om te gebruiken in de warmte. Het zorgt voor een egale huid zonder een overdreven make-up look.

De BB cream van Golden Rose make-up is ook nog olie vrij, niet vet en zonder parabenen. Mocht je wat meer dekking nodig hebben dan breng je gemakkelijk een tweede laag aan. Hij is verkrijgbaar in 6 tinten zodat je altijd de beste match met jouw huid kan kiezen! 

Geen reactie's

Geef een reactie