Yihaa! Zin in het festivalseizoen!

Yihaa! Zin in het festivalseizoen!

Het festivalseizoen staat bijna weer voor de deur! Tijd om alvast wat voorbereidingen te treffen (en de zon te bestellen ;-)). Bij een festival mag je je wat meer uitleven en daar hoort een wat opvallendere make-up bij. Omdat zo een dag meestal al duur genoeg is, wil je niet onnodig (veel) geld uitgeven aan nieuwe make-up producten. Komt dat goed uit, want Golden Rose heeft vriendelijk geprijsde musthaves op het gebied van make-up!
Je kan helemaal losgaan met de Pro Palette Eyeshadow van Golden Rose – vooral no. 107 is lekker vrolijk. Wat en mooie kleurtjes! Het ziet er allemaal vrij fel uit en dat is het ook zeker wel. Je kan de kleuren ook wat subtieler aanbrengen door alleen een dun laagje te dragen. Het is maar net hoe je het wilt en hoe ver je durft te gaan.
 
Voor je lippen is er de Longstay Liquid Matte Lipstick, een matte lipstick in 12 verschillende kleuren. Ik vind no. 08 de perfecte kleur voor festivals, want het is lekker fel en roze. De matte finish past helemaal in de trend van nu, top!
Je maakt je look helemaal af door de Golden Rose Diamond Body & Face aan te brengen op de plekken die je wilt accentueren (denk aan: schouders, decolleté en jukbeenderen). De glitters zorgen voor een instant sprankelend gevoel! You go girl!

Geen reactie's

Geef een reactie