4 Bronzing tips!

4 Bronzing tips!

Bronzing Powder wordt veelal in de zomermaanden gebruikt om een bruine kleur te accentueren. Maar wist je dat bronzer ook in de minder mooie maanden kan gebruiken? Je kan hiermee je bleke gezicht wat meer kleur te geven, zodat je net wat ‘gezonder’ oogt. In mijn nieuwste blog geef ik je 4 tips hoe je dit het beste kan aanpakken met Golden Rose make-up.

 
Tip 1 Om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen kan je je vloeibare bronzer mengen met een lik dagcrème. De kleur wordt op deze manier een stuk subtieler.
 
Tip 2 Wil je een natuurlijke zon look? Gebruik de bronzer dan alleen langs je neus, aan de buitenkant van je wangen, onder je kin en op je voorhoofd. Dit zijn namelijk de plekken die normaliter ook als eerste door de zon oplichten. 
 
Tip 3 Gebruik in de zomer een bronzer met shimmer om net even wat meer op te vallen en je bruine kleurtje te accentueren – ook mooi op je schouders in dat jurkje!
 
Tip 4 In de koude maanden adviseer ik je een matte bronzer te gebruiken. Dit is een stuk natuurlijker en het valt minder op dat je make up hebt aangebracht.
Geen reactie's

Geef een reactie